Poliisi nappasi kuusi katalysaattorivarasta itse teosta Myyrmäessä – auto oli nostettu tunkilla ylös ja pakoputki katkaistu katalysaattorin vierestä

Poliisi otti kiinni kuusi henkilöä epäiltynä katalysaattorivarkaudesta Myyrmäessä maanantain vastaisena yönä.

Epäillyt jäivät kiinni verekseltään varastaessaan auton katalysaattoria Suvantopolulla sijaitsevalla pysäköintipaikalla.

Poliisi sai tapahtumasta ilmoituksen noin kello yhden aikaan yöllä.

Paikalla selvisi, että henkilöauto oli nostettu tukilla ylös toiselta sivulta ja pakoputki katkaistu kulmahiomakoneella katalysaattorin vierestä.

Poliisi löysi tekijöiltä myös muuta epäiltyyn tekoon käytettyä tavaraa, kuten tunkki, kulmahiomakone ja retkikirves.

– Myös heidän käyttämäänsä autoon tehtiin paikanetsintä, jossa takakontista löytyi polttoaineen anastukseen sopiva pumppu ja kanisteri sekä työkaluja, kertoo tiedotteessa Itä-Uudenmaan poliisin rikoskomisario Matti Latvala.

Tapausta tutkittaessa on käynyt ilmi, että epäiltyjen tekijöiden käyttämällä ajoneuvolla on parin päivän sisällä pelkästään Vantaalla tehty pari anastuskeikkaa ja mahdollisesti muualla Suomessa lisää.

Poliisi tutkii tapausta rikosnimikkeellä varkaus.

– Selvitämme myös kaikkien kiinniotettujen osuutta tapahtuneeseen ja muihin epäiltyihin anastusrikoksiin, Latvala sanoo.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut