Timo Aronkytö valittiin Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen johtajaksi

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue on saanut johtajan. Aluevaltuusto valitsi tiistai-illan kokouksessaan Vantaan ja Keravan hyvinvointialuejohtajaksi Timo Aronkydön, joka työskentelee tällä hetkellä Vantaan sosiaali- ja terveystoimen apulaiskaupunginjohtajana.

Uutta pestiä haki kaikkiaan yhdeksän henkilöä. Johtajakisan loppusuoralle aluehallitus esitti Aronkydön lisäksi Keravan kaupungin sosiaali- ja terveyspalvelujen toimialajohtaja Olli Huuskosta.

Aluevaltuusto suoritti hyvinvointialuejohtajan valinnasta virkavaalin. Äänestyksessä annettiin kaikkiaan 69 ääntä, joista Aronkytö sai 57 ääntä, Huuskonen 11 ääntä ja Raija Saari 1 äänen.

Emma Lehtoa ja Toni Tidenbergiä ei voinut äänestää, koska hakijat eivät olleet kelpoisia tehtävään.

Aluehallitus esitti hyvinvointialuejohtajan palkaksi 15 500 euroa kuukaudessa, jonka lisäksi tulisi auto- ja puhelinetu. Palkasta ei liiemmin aluevaltuustosalissa enää keskusteltu, ja aluevaltuusto päätti palkasta aluehallituksen ehdotuksen mukaisesti.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut