Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Rajatorpan Shellin palveluasema ja Postin piste suljetaan – Tänne Posti avaa uuden palvelupisteen

Rajatorpan Shellin palveluasema lopettaa toimintansa, ja samalla huoltoasemalla toiminut Postin palvelupiste menee kiinni 13. toukokuuta kello 14.

Paikalle jäävät Shellin kylmäasema ja Evacarin autohuolto.

Posti avaa uuden palvelupisteen 16. toukokuuta kello 12 K-Supermarket Martinlaakson Ostariin Kivivuorentie 4:ään.

– Rajatorpan Shell on palvellut Martinlaaksoa ja Myyrmäkeä. Tavoitteemme on, että jatkossakin alueiden

asukkaat saavat noudettua paketit helposti ja läheltä, kertoo Postin aluepäällikkö Kari Niukkanen tiedotteessa.

Martinlaakson uudelta palvelupisteeltä voi hakea saapuneita paketteja ja muita kuitattavia lähetyksiä. Siellä voi myös lähettää postia, ostaa postimerkkejä ja pakkaustarvikkeita.

Rajatorppaan jää Neste K Rajatorpan noutopiste, jossa voi noutaa paketteja ja maksikirjeitä sekä lähettää valmiiksi maksettuja paketteja.

– Yhä useammalle asiointi postissa on pakettien noutamista ja lähettämistä. Tätä varten alueella palvelevat myös pakettiautomaatit, Niukkanen sanoo tiedotteessa.

Myyrmäessä ja Martinlaaksossa on kaikkiaan 13 pakettiautomaattia. OmaPosti Kioski Myyrmannissa on myös itsepalvelupäätteitä kirjeiden ja pakettien lähetystä varten. Kioskissa saa tarvittaessa etäyhteyden Postin asiakaspalvelijaan.

Oikaistu 5.5. 2022 klo 11.54: Korjattu juttuun, että koko Rajatorpan Shell ei lopeta toimintaansa, vaan ainoastaan palveluasema. Todellisuudessa paikalle jää Shellin kylmäasema. Myös paikalla sijaitseva autohuolto jatkaa toimintaansa.