Ruumis vaatekomerossa sekoittaa illanvieton tunnelmaa – Ruotsinkielistä teatteria esittävä Rampfeber hauskuuttaa yleisöä nyt Hämeenkylässä

Koivuhaan kaupunginosan eteläreunalla Midgårdissa aiempina vuosina esiintynyt ruotsinkielinen teatteriryhmä Rampfeber on vaihtanut esiintymispaikkansa Hämeenkylän Bygårdiin (Ainonkuja 9).

Perinteikkäässä nuorisoseurantalossa sai viime viikolla ensi-iltansa ruotsalaisen Annie Klassonin kirjoittama hulvaton farssi Liket i garderoben, jonka on ohjannut Marc Svahnström.

Tuoreen, vain muutama vuosi sitten kirjoitetun, näytelmän tarina alkaa kehkeytyä, kun tuttavapariskunnan kanssa mukavaan illanviettoon valmistautuva mies ajaa vahingossa autolla tuntemattoman naisen päälle ja piilottaa hätäpäissään elottoman onnettomuusuhrin vaatekomeroon.

Näytöksiä on 9., 12., 16. ja 23. toukokuuta ja ne alkavat kello 19. Liput maksavat 20 euroa. Niitä voi varata numerosta 040-512 5199 tai osoitteesta teater@rampfeber.fi.

Lue myös: Rampfeber jättää synkistelyn väliin

Mainos: HotLips

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut