Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vantaan Sanomien uusi kolumnisti Salaado Qasimin kirjoittaa koulutuksesta ja tasa-arvosta

Hakunilassa asuva yliopisto-opiskelija ja vapaa kirjoittaja Salaado Qasim on yksi Vantaan Sanomien uusista kolumnisteista.

Opiskelujen, kirjoittamisen ja opettajana toimimisen lisäksi hän on mukana Mentoring for Future -hankkeessa vapaaehtoisena. Hankkeessa mentorit kannustavat eri taustoista tulevia nuoria tavoittelemaan omia unelmiaan.

– Haluan kirjoittaa erityisesti koulutuksesta, tasa-arvosta ja ulkopolitiikasta. Kirjoitusten avulla pyrin tarjoamaan monipuolista tietoa eri aihealueista sekä lisäämään lukijoiden tietoisuutta ajankohtaisista teemoista, hän toteaa.

Lue lisää: Kolumni: Nuoret tarvitsevat esikuvia ja erilaisia ihmisiä, joihin samaistua – vähemmistöön kuuluvien ihmisten täytyy usein toimia edelläkävijöinä

Vantaalta kotoisin oleva Qasim viettää vapaa-aikaansa Itä-Vantaalla.

– Harrastan luonnossa liikkumista ja valokuvausta. Vapaa-ajallani vietän paljon aikaa luonnossa, sillä luonnossa voin ottaa tauon vilkkaasta ja kiireisestä kaupunkielämästä.

Luonto korostuu myös suhteessa kotikaupunkiin.

– Vantaa on hyvin rauhallinen kaupunki, josta löytyy kauniita luontokohteita eikä luonto ole koskaan ihmisestä kaukana. Luontoon liittyviä harrastuksia onkin helppoa harrastaa, hän toteaa.

Lue myös: Hakunilalainen Salaado, 22, tekee töitä nuorten ja lasten eteen – Jokaisella nuorella on taustastaan riippumatta oikeus tavoitella unelmiaan