Vantaan Sanomien uusi kolumnisti Salaado Qasimin kirjoittaa koulutuksesta ja tasa-arvosta

Hakunilassa asuva yliopisto-opiskelija ja vapaa kirjoittaja Salaado Qasim on yksi Vantaan Sanomien uusista kolumnisteista.

Opiskelujen, kirjoittamisen ja opettajana toimimisen lisäksi hän on mukana Mentoring for Future -hankkeessa vapaaehtoisena. Hankkeessa mentorit kannustavat eri taustoista tulevia nuoria tavoittelemaan omia unelmiaan.

– Haluan kirjoittaa erityisesti koulutuksesta, tasa-arvosta ja ulkopolitiikasta. Kirjoitusten avulla pyrin tarjoamaan monipuolista tietoa eri aihealueista sekä lisäämään lukijoiden tietoisuutta ajankohtaisista teemoista, hän toteaa.

Lue lisää: Kolumni: Nuoret tarvitsevat esikuvia ja erilaisia ihmisiä, joihin samaistua – vähemmistöön kuuluvien ihmisten täytyy usein toimia edelläkävijöinä

Vantaalta kotoisin oleva Qasim viettää vapaa-aikaansa Itä-Vantaalla.

– Harrastan luonnossa liikkumista ja valokuvausta. Vapaa-ajallani vietän paljon aikaa luonnossa, sillä luonnossa voin ottaa tauon vilkkaasta ja kiireisestä kaupunkielämästä.

Luonto korostuu myös suhteessa kotikaupunkiin.

– Vantaa on hyvin rauhallinen kaupunki, josta löytyy kauniita luontokohteita eikä luonto ole koskaan ihmisestä kaukana. Luontoon liittyviä harrastuksia onkin helppoa harrastaa, hän toteaa.

Lue myös: Hakunilalainen Salaado, 22, tekee töitä nuorten ja lasten eteen – Jokaisella nuorella on taustastaan riippumatta oikeus tavoitella unelmiaan

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut