Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Länsi-Vantaalle tulee uusi Prisma – hypermarket avataan Myyrmanniin, jonne muuttaa myös Lidl

Vantaalle avataan kolmas Prisma.

Vantaalle tulee uusi Prisma yli 20 vuoden tauon jälkeen. HOK-Elannon kiinteistöjohtaja Jyrki Karjalainen vahvistaa, että uusi Prisma avataan ensi vuoden aikana kauppakeskus Myyrmanniin.

HOK-Elannolla on tällä hetkellä Vantaalla vain kaksi Prismaa: vuonna 1990 avattu Prisma Tikkurila sekä vuonna 1999 avattu Prisma Jumbo.

Prisman avaaminen Länsi-Vantaalle on ollut Karjalaisen mukaan HOK-Elannon tavoitteena pitkään, koska asiakkaat ovat sitä toivoneet.

– Olemme hyvin tyytyväisiä siihen, että vuokrasopimus uudesta Prismasta on nyt allekirjoitettu Myyrmannin omistavan Cityconin kanssa, Karjalainen iloitsee.

Tarkoituksena on, että uusi Prisma avautuu loppuvuodesta 2023. Tarkka aikataulu vahvistuu, kun viranomaisluvat on saatu.

Hypermarket Prisma tulee osittain nykyisen S-marketin paikalle, mutta myymälätilaa laajennetaan ensimmäisessä kerroksessa molempiin suuntiin, minkä lisäksi Prismaan tulee toinen kerros.

Prisma on kooltaan lähes nelinkertainen nykyiseen Myyrmannin S-marketiin verrattuna.

– Myymälän ensimmäisessä kerroksessa ovat elintarvikkeet, ja Prismoille tyypilliseen tapaan toisessa kerroksessa ovat käyttötavarat. Kerrosten välille rakennetaan liukutaso, Karjalainen kuvaa.

Muutostyöt on tarkoitus aloittaa vuoden 2023 alussa. S-market on suljettuna joidenkin kuukausien ajan, mutta vasta muutostöiden loppupuolella.

Myyrmanni saa myös Lidlin. Lidl muuttaa Isomyyristä ja sen liiketilat tulevat Myyrmanniin ravintola Red Onionin viereen.

– Lidl ja Prisma lisäävät merkittävästi Myyrmannin kaupallista vetovoimaa, Cityconin vuokraustoiminnasta Pohjoismaissa vastaava Jussi Vyyryläinen toteaa.

Myös Lidl on tarkoitus avata Myyrmannissa ensi vuoden aikana.

Uusien myymälöiden tulon lisäksi Vyyryläisellä on asiakkaille muitakin hyviä uutisia. Myyrmannin käytävälle, K-Citymarketin ja tulevan Prisman kassojen kohdalle rakennetaan liukutasot, joita pitkin pääsee pysäköintitiloihin.

– Tällä hetkellä pysäköintitasoille pääsee väin kiinteitä portaita kävelemällä tai hissillä. Liukutasot lisäävät asioinnin helppoutta, Vyyryläinen sanoo.

Juttua muokattu 12.5. kello 8.30. Korjattu Prisma Jumbon avajaisvuosi.