Poliisi julkisti lisätietoa Kehä III:n kuolonkolarista: turma-auto kaahasi jopa 173 km/t kahdeksankympin alueella

Sunnuntaiyönä Vantaalla Kehä III:lla tapahtuneen, kahden ihmisen kuolemaan johtaneen liikenneonnettomuuden tutkinta on edennyt Itä-Uudenmaan poliisissa.

Henkilöautoa kuljettanut mies oli ajanut huomattavaa ylinopeutta ja törmännyt kaiteeseen. Törmäyksen seurauksena auto oli syttynyt palamaan.

– Partio oli hieman aiemmin, ennen törmäystä, havainnut Kehä III:lla Itään menevillä kaistoilla huomattavaa nopeutta ajaneen henkilöauton ja kääntynyt sen perään. Autolle oli mitattu nopeudeksi 173km/t sallitun nopeusrajoituksen ollessa 80km/t, kertoo rikoskomisario Matti Latvala tiedotteessa.

Lue lisää: Kaksi ihmistä kuoli auton törmätessä kaiteeseen Kehä III:lla

Partion tehtyä seuraavan havainnon autosta onnettomuus oli jo tapahtunut, ja partion saavuttua kohteeseen auto syttyi ilmiliekkeihin. Paikalle saapunut pelastuslaitoksen yksikkö sammutti palavan auton.

– Palon sammuttua selvisi, että autossa oli etupenkillä kuljettajan lisäksi yksi matkustaja. Molempien todennäköinen henkilöllisyys on nyt tiedossamme, ja jatkamme tapauksen selvittelyä silminnäkijän kuulemisella sekä uhrien osalta kuolemansyyn tutkintana. Alkoholilla epäillään olevan osuutta tapahtumien kulkuun, Latvala kertoo.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut