Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ostamalla lipun Myyrmäen Minä, Zlatan -leffan näytöksiin voi tukea VJS:n junioreita

Jokaisella leffalipulla kartutetaan pienitulosten perheiden avustusrahastoa.

Paljonkaan helpompaa ja viihdyttävämpää tapaa tukea pienituloisten perheiden jalkapallojunioreita ei ole kuin elokuvissa istuminen. Myyrmäessä se on mahdollista ensi perjantaina, sunnuntaina ja tiistaina, kun Kino Myyri esittää uutuuselokuvan Minä, Zlatan.

Näytöksiin ostettujen lippujen tuloista kolmannes menee Vantaan Jalkapalloseuran rahastoon, jonka varoilla tuetaan vähävaraisten perheiden lasten sekä nuorten harrastusmahdollisuuksia.

VJS jakoi tukea noin 40 pelaajalle tammikuussa ja nyt rahastoon tarvitaan lisää rahaa.

Lue myös: Lasten harrastusmaksut voivat olla tuhansia euroja vuodessa – VJS myöntää tukea pienituloisille, luistelijoilla tukirahastoa ei ole

– Haaste on se, että rahaa on paljon vähemmän kuin tarvetta. Siksi täytyy tehdä varainhankintaa, sanoo VJS:n toiminnanjohtaja Janne Bruun tiedotteessa.

VJS:ssa pelaa 900 jalkapalloilijaa ja monella on vaikeuksia maksujen kanssa. Jos perheellä ei ole varaa, se tarkoittaa, että moni lapsi joutui pahimmassa tapauksessa lopettamaan tärkeän harrastuksensa tai jättämään turnauksia ja harjoitusleirejä väliin. Sosiaalitoimesta ei välttämättä saa apua näihin maksuihin.

Minä, Zlatan kertoo, kuinka maahanmuuttajataustainen Zlatan Ibrahimovic nousi vaikeuksien kautta Ruotsin Malmöstä koko maailman tuntemaksi huippupelaajaksi.

Minä, Zlatan Kino Myyrissä (Kinorinne 6) pe 20.5. klo 19, 22.5. klo 13 ja 24.5. klo 18. Liput 12 e.