Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tällainen tulee olemaan Big Yard Tikkurila -terassi – Yrittäjä: Kilpailutus oli kovatasoinen

Jos kaikki menee sujuvasti, Tikkurilan suurterassi avautuu Kielotien varressa keskiviikkona 1. kesäkuuta. Niin toteavat terassin yrittäjiksi valitut Ranbir Sodhi ja Gagandeep Singh.

Lue myös: Kuntapoliitikon yritys valittiin Tikkurilan suurterassin pyörittäjäksi – Myös paikka varmistui

Viimekesäisen Pation paikalle tulevalla terassilla on noin 600 asiakaspaikkaa. Terassin nimeksi tulee Big Yard Tikkurila.

Yrittäjät neuvottelevat parhaillaan ruokatarjoilusta vastaavien toimijoiden kanssa.

– Aikataulu on tiukka, koska terassi haluttaisiin avata parin viikon päästä. Mutta puristetaan ja yritetään, Sodhi sanoo.

Yrittäjien toiveena on, että terassille saataisiin juoma- ja ruokatarjoilun lisäksi esiintymislava ja iso screeni.

– Olemme juuri matkalla tapaamaan yrittäjää, joka voisi ne toimittaa, Sodhi sanoo.

Vantaan kaupunki kilpailutti terassin.

– Pidimme kaupungin kanssa useita palavereita ja suunnitelmat tehtiin perusteellisesti. Kilpailutus oli kovatasoinen ja vaativa tällaisella aikataululla, toteaa Singh.

Ranbir Sodhi on vaikuttanut Vantaalla myös kaupunginvaltuutettuna. Tällä hetkellä hän toimii demareiden varavaltuutettuna ja kaupunkikulttuurilautakunnan jäsenenä.

– Poliittisella taustalla ei ollut kilpailutuksessa mitään merkitystä, kaikki lähtivät samalta lähtöviivalta, Sodhin liikekumppani Singh toteaa.

Valinnassa painoi Sodhin oletuksen mukaan ennen kaikkea pitkä kokemus.

– Olemme toimineet ravintola-alalla yli 30 vuotta. Omistimme Stadin Tähti -ravintolan Helsingissä melkein 20 vuotta. Tällä hetkellä omistamme Sörnäisten Kurvissa All Star Sports Barin ja ensi kuussa Sompasaareen avataan Bella Bella Bar & Bistro.

Sodhi arvelee kokemuksesta olevan hyötyä myös aikataulussa pysymisessä.

– Ei terassin avaaminen olisi millään tavoin toteutunut kokemattomalta yrittäjältä tällä aikataululla.