Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ketkä ovat Tangomarkkinoiden laulukisan tämänvuotiset finalistikokelaat? – Se selviää viikonloppuna Kulttuuritalo Martinuksessa muun muassa Marco Bjurströmin tuomaroimana

Kulttuuritalo Martinuksessa kajahtavat viikonvaihteessa tangon tahdit. Perjantaina kello 19 alkaen lavalla nähdään tangokuninkaallista loistetta, kun yleisöä viihdyttävät Eija Kantola, Petri Hervanto, Jukka Hallikainen ja Heidi Pakarinen.

Lauantaina yleisö pääsee jännittämään Tangomarkkinoiden laulukisan semifinalistien pärjäämistä. Kahdeksan nais- ja kahdeksan mieslaulajaa kisaavat kukin kaksi kappaletta esittämällä pääsystä finaalin karsintaan Seinäjoen Tangomarkkinoille.

Semifinaalin osanottajat valittiin puoliksi yleisöäänin ja puoliksi tuomariston voimin. Semifinalistien joukkoon ei päässyt kukaan kolmesta vantaalaistaustaisesta yrittäneestä.

Lue myös: Tangomarkkinoiden finalistit karsitaan Vantaalla – Kulttuuritalo Martinuksessa järjestetään tangolaulukisan semifinaali ja tangovuoden huipentava uutuustapahtuma Tangogaala

Finaaliin valitaan kello 19 alkavassa kilpailussa neljä nais- ja neljä mieslaulajaa. Nyt valinnat ovat täysin tuomariston käsissä. Tuomaristoon kuuluvat puheenjohtajana toimiva Nina Tapio, Marco Bjurström, Marko Maunuksela, Hanna Pakarinen ja Universal Music Finlandia edustava Marja Kokko.

Tuomaristo arvioi kilpailijoiden tangotaitojen lisäksi myös heidän kykyään tulkita iskelmiä. Vantaalta jatkoon pääsevät osallistuvat 7. heinäkuuta Seinäjoella finaalin karsintaan, jossa seulotaan 9. heinäkuuta käytävän finaalin neljä laulajaa.

Sekä perjantain että lauantain tapahtuman liput ovat myynnissä Lippu.fi:ssä

Lue myös tämä: Laulava lakimies Martinlaaksosta on välillä Vantaan Elvis, välillä Pavarotti – Nyt Lauri Mäki heittää tulkintataidot täysillä peliin ja kisaa pääsystä Tangomarkkinoiden semifinaaliin