Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue Vantaan Sanomien uusi kuukausiliite Selkovantaalainen täältä!

Hakunilassa Mahdollisuuksien torilla viihdettä ja asiaa – Ratikkareittiin voi tutustua opastetusti pyöräillen ja piipahtaa samalla vielä lennokkaamman liikkumisen museossa

Musiikkia, työpajoja ja kaikenlaista muuta hauskaa ohjelmaa on luvassa Mahdollisuuksien tori -tapahtumassa Hakunilan urheilupuistossa (Luotikuja 2) lauantaina 21. toukokuuta kello 11–17. Tapahtumassa esiintyvät muun muassa Voice of Finland -2021 finalisti Elise-Juliette ja Finnair Pilots Big Band.

Paikan päällä voi tutustua myös Vantaan ratikka -hankkeeseen, sillä ratikan suunnittelutiimi on mukana tapahtumassa. Ratikan reitin opastettu karnevaalitunnelmainen pyöräretki lähtee noin klo 12.15 Mahdollisuuksien torin lavan edestä ja suuntaa ratikkareittiä pitkin Ilmailumuseolle. Museo tarjoaa perillä smoothien ja ilmaisen sisäänpääsyn museoon.

Pyöräretken järjestää Vantaan Latu ja Polku ry. Pyöräretkelle ilmoittaudutaan viimeistään perjantaihin 20. toukokuuta mennessä sähköpostitse info@vantaanlatu.com.

Myös moni kansalaisjärjestö osallistuu tapahtumaan.

Tapahtuman järjestämisestä vastaa Hakunilan kansainvälinen yhdistys.