Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue Vantaan Sanomien uusi kuukausiliite Selkovantaalainen täältä!

Suuri osa Vantaan vapaa-ajan palveluista on kiinni 2. kesäkuuta – katso tästä kaikki suljetut paikat ja poikkeukset

Vantaan kaupungin sisäliikuntapaikkojen, kirjastojen, lastenkulttuurikeskusten, asukas- ja nuorisotilojen sekä nuorten työpajojen oville ei kannata kolkuttaa torstaina 2. kesäkuuta. Myöskään taiteen perusopetuksen tunteja ei silloin pidetä.

Ne kaikki ja Vantaa-infot sekä kaupungin puhelinasiakaspalvelun yleisneuvonta ovat tuolloin suljettuina. Syynä on kaupunkikulttuurin toimialan henkilöstölle pidettävä kehittämispäivä.

Poikkeuksiakin on. Kivistön, Länsimäen, Pointin ja Pähkinärinteen kirjastot ovat 2. kesäkuuta omatoimikäytössä ilman asiakaspalveluaikaa. Lisäksi niiden vapaa-ajantilojen käyttö, joihin pääsee itse avaimilla sisään, on mahdollista. Myös Myyrmäki-halli, kaikki jäähallit, monitoimikeskus Lumo ja Rajakylän tenniskeskus ovat avoinna. Myyrmäen Energia-areena on avoinna illan käyttövuoroilla. Martinlaakson ja Tikkurilan uimahallien uimakoulut pidetään normaalisti ja ulkoliikuntapaikat ovat käytössä.

Sulku ei koskea myöskään Vantaan kaupunginmuseota eikä Taidemuseo Artsia, jotka ovat auki. Kulttuuritalo Martinuskin toimii normaalin ohjelman mukaan.

Uutista korjattu 23.5. klo 10.30. Toisin kuin Vantaan kaupunki aiemmin tiedotti Vantaan aikuisopiston opetus toteutuu normaalisti 2.6. ja lisäksi Myyrmäki-halli, kaikki jäähallit, monitoimikeskus Lumo sekä Rajakylän tenniskeskus ovat avoinna. Energia Areena on avoinna illan käyttövuorojen osalta. Martinlaakson ja Tikkurilan uimahallien uimakoulut pidetään normaalisti.