Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue Vantaan Sanomien uusi kuukausiliite Selkovantaalainen täältä!

Myyrmäen Kino Myyrin tiloihin ei tulekaan nuorisotilaa – Leffateatterin tilat säilyvät toistaiseksi

Myyrmäki-talon elokuvateatteria ei muuteta nuorisotilaksi niin kuin Vantaan kaupunki aiemmin suunnitteli. Kino Myyrin tiloissa voi siten toistaiseksi jatkaa näytöksiään Pop Up Kino Helsinki.

Nuorisotilalle haetaan uutta paikkaa, koska se joutuu pois nykyisistä, purettavan kauppakeskus Isomyyrin tiloista. Myös moni yhdistys ja aikuisopisto tarvitsevat uudet tilat. Lisäksi lähivuosina Myyrmäki-talo puretaan kaupunkikulttuuritalon tieltä ja rakentamisajaksi tarvitaan väistötiloja, joista ei ole vielä päätöksiä.

Myyrmäki-talossa toiminut elokuvateatteriyrittäjä lopetti Kino Myyrin joulukuussa 2020. Lähes 30 vuotta toimineen leffateatteri tarina päättyi lopulta koronaviruksen aiheuttamiin sulkuihin ja kokoontumisrajoituksiin. Lipputulot romahtivat.

Joulukuussa 2021 tiloissa aloitti Pop Up Kino Helsinki, jolla ei ole näytöksiä joka päivä. Pop up Kino Helsinki on esittänyt elokuvia Vantaalla myös ulkoilmanäytöksissä ja se pitää korttelikinoa Rekolan työväentalossa.