Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Iskelmä Myyrmäki pääsee vihdoin avaamaan kesän – Jalkapallostadionin lavalle nousevat myös Sanni ja Kaija Koo

Uutta Iskelmä Myyrmäki -festivaalia on ”kuivaharjoiteltu” kaksi kesää, ja nyt kolmantena kesänä koronarajoitukset eivät enää estä valmiiksi suunnitellun tapahtuman pitämistä.

– Kolmas kerta toden sanoo, naurahtaa promoottori Kalle Keskinen Iskelmä Myyrmäen järjestävästä Loudnlivestä.

Kun tapahtuma on jouduttu perumaan kahdesti, esiintyjälistaan on tullut pieniä muutoksia, koska jotkut artistit ovat jo lupautuneet muualle.

– Joku on jäänyt pois ja joku on tullut lisää, Keskinen kiteyttää.

Uusista esiintyjistä hän mainitsee Kaija Koon ja Sannin. Heidän lisäkseen 3.–4. kesäkuuta Myyrmäen stadionilla esiintyvät muun muassa Teflon Brothers, Behm, Elastinen, Arttu Wiskari, Chisu, Erin ja Popeda. Sunnuntaina 5. kesäkuuta on vielä maailmantähti James Bluntin konsertti.

Keskisen mukaan lipunmyynnin pohjana ovat edellisvuosien perutuille festareille ostetut liput. Kaikki eivät ole vaihtaneet lippujaan takaisin rahaksi. Suurin osa, 80 prosenttia, lipun ostaneista on pitänyt lippunsa.

Musiikin lisäksi Myyrmäessä on tarjolla ruokaa ja juomaa, kuten Seksico Tacosin ja Teemu Laurellin Holy Dønerin annoksia sekä pienpanimoiden ja viinien maahantuojien tuotteita.

– Ei pelkkää kaljaa ja pyttipannua, vaikka ei niissäkään mitään vikaa ole, Keskinen sanoo.

Iskelmä Myyrmäki Food, Beer & Wine Myyrmäen urheilupuiston jalkapallostadionilla 3.–4.6. ja James Blunt 5.6. Liput alkaen 59 e.