Kivistön kauppakeskus sai jo nimen ja nettisivut – "Nimi kuvastaa hyvin kaupunginosaa"

Kivistön uuden lähipalvelukeskuksen nimeksi on valittu Kivis. Kauan odotetulle kauppakeskukselle etsittiin nimeä kilpailun avulla.

– Kivis on lyhyt ja ytimekäs. Se kuvastaa hyvin kaupunginosaa. Kivistö on positiivinen ja helposti lähestyttävä, Newsec kauppakeskuspäällikkö Miia Aro toteaa Vantaan Sanomille.

Loppuvuodesta 2023 avautuvan Kiviksen päävuokralaisina ovat terveysasema, päivittäistavarakaupat Lidl ja S-market sekä Vantaan kaupungin kaupunkikulttuurin tilat sisältäen kirjaston ja nuorisotilat. Lisäksi kauppakeskukseen tulee kuntokeskus sekä ravintoloita ja kahviloita.

Kiinteistön omistaa eQ Liikekiinteistöt. Kiinteistökehitysjohtaja Sirpa Lamminluoto kertoo tiedotteessa, että aiemmin uutisoidusta viiveestä huolimatta kauppakeskuksen rakennustyöt ovat nyt hyvin käynnissä.

Kauppakeskukselle on myös avattu nettisivut: kauppakeskuskivis.fi

Lue myös: Kivistön kovan onnen kauppakeskusta rakentavan Lehto Groupin johtaja: Hankkeen viivästyminen ei liity yhtiön taloudelliseen tilanteeseen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Mainos: HotLips

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut