Maarit Hurmerinnan kesän kruunaavat loma ja Ranska

Mittavasta urastaan suomalaisen pop-, soul- ja jazzmusiikin parissa Erikois-Emmalla toukokuussa palkitun laulajan Maarit Hurmerinnan kesästä tulee erikoinen.

– Moneen, moneen vuoteen pidän loman.

Lomaa on viikko kesäkuussa ja sitten jatkuvat taas keikat pitkin Suomea. Lomalle vantaalaisartisti ja muusikkopuoliso Sami Hurmerinta lähtevät Etelä-Ranskaan. Siellä pidetään heidän tyttärensä eli laulaja Janna Hurmerinnan ystävän häät ja isovanhemmat olivat luvanneet hoitaa Jannan ja tämän puolison 3-vuotiasta poikaa häiden ajan.

– Nyt näyttää siltä, että mekin olemme menossa häihin, Maarit naurahtaa.

Maarit ja Sami Hurmerinta tekevät myös uutta levyä, mutta se on vasta alkuvaiheessa. Pidemmän ajan suunnitelmissa on rakentaa heille uusi, yhdessä kerroksessa oleva talo Hiekkaharjuun ja samalle tontille myös Jannan perheelle talo.

– Meillä on iso piha ja se on työläs, Maarit perustelee.

Vapaa-ajallaan Maarit hoitaa puutarhan lisäksi mielellään lastenlapsiaan. Siksikin samalla tontilla asuminen on kätevää.

Lasten vuoksi Hurmerintojen pakastimesta löytyy jäätelöpuikkoja, jotka ovat sopivan kokoisia pikkuisille. Maaritkin syö niitä mieluusti, mutta ykkösjäätelö hänelle on Kuninkaanmäessä toimivan Suomen Jäätelön raparperisorbetti.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Mainos: HotLips

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut