Kosmetologi toteutti haaveensa kokkimiehensä kanssa: vantaalaisesta kahvilasta voi tilata viinilasillisen kampaamon penkkiin

Vantaan Asolaan avautui perjantaina uusi kahvila. Yrittäjä Henna Sandén kuvailee uutta paikkaa iltakahvilaksi.

– Asolasta on puuttunut kahvila, jonne voi tulla kavereiden kanssa myös lasilliselle, Sandén kertoo.

– Nyt ei tarvitse lähteä Tikkurilaan tai Keravalle erikoiskahvien perässä, hän jatkaa.

CYou CafeBar on itse asiassa laajempi kokonaisuus. Kahvilan anniskeluoikeudet ulottuvat seinän taakse kampaamon puolelle.

– Loimme konseptin, jossa saman katon alla toimii parturi-kampaamo ja kosmetologi sekä kahvila. Kampaamon penkkiin voi tilata vaikkapa lasillisen viiniä, Sandén selvittää.

Saamme tässä yhdistettyä vahvuuksiamme.

Yrityksen idea juontaa Sandénin kosmetologin taustasta. Tampereella on jo usean vuoden toiminut CYou Studio, joka tarjoilee nimenomaan kauneudenhoitopalveluita. Vantaalle muuton myötä Sandén ja hänen puoliso Tuomas Niska halusivat kokeilla siipiään uudella aluevaltauksella.

– Tuomas on ammatiltaan kokki, joten saamme tässä yhdistettyä vahvuuksiamme, Sandén kertoo.

Rekolasta kotoisin oleva Sandén on työskennellyt myös ravintola-alalla aikoinaan. Pariskunta asuu Leppäkorvessa, joten työmatka Ojalehdonkujalla sijaitsevaan uuteen kahvilaan ei ole pitkä. Parturi-kampaamo ja kosmetologi eli CYou Studio avasi ovet jo huhtikuussa.

Kokonaisuutta pariskunta lähtee pyörittämään aluksi omin voimin. Kahvilassa on 18 asiakaspaikkaa, joka Sandénin mukaan on riittävän pieni kahden hoidettavaksi. Sandén vastaa yksin kosmetologin palveluista.

– Parturi-kampaamossa työskentelee yrittäjinä kaksi henkilöä, mutta muuten pyöritämme ainakin aluksi kokonaisuutta kahdestaan. Haaveena on, että joku päivä voisimme palkata työntekijöitä, Sandén sanoo.

Kahvilaan pariskunta on halunnut luoda lämpimän tunnelman.

– Haluamme, että fiilis on rentoa rosoisuutta, sellaista kantrihenkeä, Sandén kuvailee.

Myös kahvilan valikoimassa on haluttu pitää oma linja. Lounasväelle on salaatteja ja bageleita, iltaa viettäville kesälankuilla tapaksia ja talon omaa kanaleipää.

– Mitään fiineilyä meillä ei ole, hän sanoo.

Kahvila on viikonloppuisin avoinna iltakymmeneen.

– Ehkä hieman pidempäänkin, jos asiakkaita riittää.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Mainos: HotLips

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut