Taidemuseo Artsiin haetaan pian uutta päällikköä – Anna Hjorth-Röntynen lähtee Tampereelle johtamaan Sara Hildénin taidemuseota

Vantaan taidemuseo Artsin päällikkö Anna Hjorth-Röntynen on valittu Tampereella toimivan Sara Hildénin taidemuseon johtajaksi. Hän aloittaa uudessa tehtävässään 15. elokuuta.

Hjorth-Röntynen palaa tuttuun paikkaan, sillä hän työskenteli Sara Hildénin taidemuseon museoamanuenssina ennen siirtymistään Vantaalle. Artsia hän on luotsannut päällikkönä kolme vuotta.

– Hän on hyvin monipuolinen osaaja ja taitava esimies. Tampere sai voiton, Vantaan kulttuurijohtaja Annukka Larkio toteaa.

Larkion mukaan uutta päällikköä aletaan etsiä vasta kesälomien jälkeen, koska kesäaika saattaisi vaikuttaa tehtävään hakevien määrään.

– Varmaan elokuun alusta laitamme paikan hakuun ja parhaassa tapauksessa syys–lokakuussa voisi valinta olla tehty.

Alustavan sopimuksen mukaan Vantaan kaupunginmuseon päällikkö Marjo Poutanen toimii myös Artsin johdossa siihen asti kunnes uusi pomo taidemuseolle on valittu.

Lue myös:

Artsin uusi päällikkö halusi takaisin Vantaalle – Sijaisuuskokemus vaikutti

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut