Jussi Eronen Vantaan Hiihtoseuran puheenjohtajaksi

Vantaan Hiihtoseura valitsi uudeksi puheenjohtajakseen viime kaudella seuran varapuheenjohtajana toimineen Jussi Erosen, 49.

Metsolassa asuva Eronen pitää VHS:n tärkeimpänä tehtävänä lasten ja nuorten saamista liikkeelle koronarajoitusten jälkeen.

Lue myös: Vantaan Hiihtoseuran mennyt hiihtokausi oli menestyksekäs monella eri mittarilla mitattuna – "Mestaruus oli yllätys"

Eronen on ollut pitkään mukana VHS:n toiminnassa. Paitsi hiihtävien lastensa huoltajana, hän on toiminut myös esimerkiksi nuorten SM-kilpailujen joukkueenjohtajana, Hakunilan Suomen Cupin osakilpailun järjestäjänä ja viestinnän tekijänä.

Lue myös: VHS:n Jasmi Joensuu valmistautui olympiadebyyttiinsä Vantaalla – "Koin, että saan olla paremmassa koronakuplassa"

VHS:n lähivuosien tavoitteena on saada lisää jäseniä ja kilpailumenestystä laadukkaan valmennuksen avulla. Lähikuukausina seura aikoo muun muassa palkata lisää nuorisovalmentajia.

Mainos: HotLips

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut