Haaveiletko häistä Vantaan suosituimmassa kirkossa? Syyskuussa vihille pääsee vaivattomasti perjantai-iltana

Vantaan suosituimmassa kirkossa, Pyhän Laurin kirkossa (Kirkkotie 45), voi syyskuussa mennä vihille tavallisesta poikkeavin menoin.

Vantaan seurakuntien järjestämässä suositussa Hääyö-tapahtumassa perjantaina 16. syyskuuta hääparit vihitään vaivattomasti, ilman sen suurempia etukäteisjärjestelyitä.

Lue myös: Moni pappi on valmis vihkimään, mutta Vantaalla vain harva kirkko on sateenkaariparien käytettävissä – "Totta kai meillä voi päästä vihille"

Vantaan seurakunnat kertoo tiedotteessaan, että tulevan avioparin tulee ottaa mukaan sormusten lisäksi vain henkilöllisyystodistukset ja avioliiton esteettömyystodistus. Vihkimisen todistajat löytyvät tarvittaessa seurakunnan puolesta.

Pappi, kanttori ja häämarssikin on hoidettu paikan päälle valmiiksi.

Lue myös: Tällaiset häät ovat nyt trendikkäitä – "Yksi vuoden kysytyimpiä päiviä on uudenvuodenaatto", kertoo kokenut vantaalainen hääsuunnittelija Pertti Huhtilainen, 58

Pyhän Laurin kirkko on pääkaupunkiseudun vanhin kirkko. Vantaan seurakunta kertoo tiedotteessaan, että illan aikana hääpareja voidaan vihkiä myös kappelin ja Pakarituvan tiloissa.

Vuoronumeroita vihkiajan varaamiseksi aletaan jakaa Pyhän Laurin kappelin (Pappilankuja 3) edestä kello 17.30. Vihkiaikojen varaus alkaa kello 18.

Lue myös: Edessä kaikkien aikojen hääruuhka? – "Eräs pari siirsi hääjuhliaan niin monesti, että ehti jo erota", kertoo ravintolayrittäjä

Hääyö-tapahtumaa vietettiin Vantaalla ensimmäistä kertaa vuonna 2009. Vuosien aikana Hääyö-tapahtumassa on vihitty yli 350 paria.

Vantaan Hääyö-tapahtuman konsepti on levinnyt myös muille paikkakunnille.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut