Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kommandopipoihin sonnustautunut kaksikko ryösti nuoren teräaseella uhaten Koivukylässä – poliisi pyytää vihjeitä

Kasvonsa mustilla kommandopipoilla peittäneet kaksi nuorta miestä ryöstivät alaikäisen pojan Koivukylän rautatieaseman tuntumassa sunnuntai-iltana puoli yhdeksän aikoihin. Myös ryöstäjät saattavat olla alaikäisiä.

Toinen ryöstäjistä oli vaatinut uhrilta omaisuutta ja tehostanut vaatimustaan teräaseella, mahdollisesti puukolla uhkaamalla. Poliisin arvio on, että viedyn omaisuuden arvo on noin 200 euroa. Tapausta tutkitaan alustavasti törkeänä ryöstönä, kertoo komisario Sampsa Aukio Itä-Uudenmaan poliisista.

Uhri on kertonut poliisille, että teräasetta heiluttaneella oli yllään siniset housut, sininen huppari, valkoiset kengät ja musta kommandopipo. Toisella oli harmaat housut, musta huppari ja mustat kengät. Heidän ihonvärinsä on tumma.

Valvontakameroiden materiaalia selvitetään, mutta poliisia kiinnostavat myös yleisön vihjeet. Missä ryöstäjiksi epäillyt ovat sunnuntai-iltana tapahtumia ennen ja niiden jälkeen liikkuneet tai keitä he voisivat olla. Vihjeet voi jättää sähköpostilla osoitteeseen nuortentutkinta.ita-uusimaa@poliisi.fi.