Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue Vantaan Sanomien uusi kuukausiliite Selkovantaalainen täältä!

Tikkurilan punatiilinen asemarakennus on seissyt paikoillaan jo 160 vuotta – kaupunginmuseon Kotiasemasi Vantaalla -valokuvanäyttelyyn ehtii vielä

Tikkurilan vanhan rautatieaseman juhlavuotta vietetään Vantaan kaupunginmuseon valokuvanäyttelyllä Kotiasemasi Vantaalla. Museo toimii 160-vuotiaassa asemarakennuksessa (Hertaksentie 1).

Näyttely kertoo asemarakennuksen historiasta ja perustuu museon omiin kuvakokoelmiin. Esillä on valokuvien lisäksi muun muassa eri aikojen matkalippuja sekä aseman inspiroimien taiteilijoiden ja käsitöiden tekijöiden töitä. Kotiasemasi Vantaalla -näyttely on suunniteltu niin, että rakennuksen kaikki ikkunat ja ovet sekä vanha lippuluukku ovat näkyvissä.

Kotiasemasi Vantaalla -valokuvanäyttely jatkuu 14. elokuuta saakka, ja se on avoinna tiistaista perjantaihin kello 11–18 ja viikonlopun molempina päivinä kello 11–16.

Museoon on ilmainen sisäänpääsy. Lisäksi järjestetään maksuttomia yleisöopastukset lauantaisin kello 13 ja joka kuun ensimmäinen keskiviikko kello 17.

Lue myös: Vantaa-aiheisia valokuvia on nyt kaikkien saatavilla – Vantaan kaupunginmuseon kokoelmiin kuuluvia kuvia voi vapaasti ladata Finna-palvelun kautta