Vantaan kaupunki järjestää kaikille avoimen valokuvauskilpailun – Voittaja saa satojen eurojen lahjakortin

Vantaalla vietetään parhaillaan lintujen teemavuotta. Kaupunki järjestää sen kunniaksi lintuihin liittyvän valokuvauskilpailun. Teemana on ”Lintujen syksy”. Kilpailussa on kaikille avoin sarja ja alle 16-vuotiaiden sarja.

Kisaan voi osallistua digikuvalla tai -kuvilla, jotka on otettu Vantaan alueella kilpailuaikana 1. elokuuta – 31. lokakuuta.

Kuva tai kuvat tulee lähettää sähköpostitse osoitteeseen lahiluonto@vantaa.fi viimeistään 5. marraskuuta 2022. Kukin valokuvaaja voi osallistua kisaan enintään kolmella kuvalla.

Kisan tuomareina toimivat Vantaan kaupungin kaupunkisuunnittelujohtaja Tarja Laine, lintuvalokuvaaja Micha Fager ja lintuasiantuntija Jouni Lamminmäki.

Tuomaristo valitsee ja palkitsee kilpailun molempien sarjojen kolme parasta kuvaa. Valitut palkitaan luontoharrastuksiin liittyvin lahjakortein.

Parhaasta kuvasta palkitaan 400 euron lahjakortilla. Toiseksi parhaimmaksi valitun kuvan ottanut saa 200 euron lahjakortin ja kolmanneksi parhaan otoksen tallentanut saa 100 euron lahjakortin.

Vantaan kaupunki järjestää kisan yhteistyössä Tringa ry:n ja Suomen luonnonsuojeluliiton Vantaan yhdistys ry:n kanssa. Tringa on Uudenmaan lintuharrastajien oma yhdistys.

Lisätietoa lintuvuodesta täältä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut