Tikkurilan paraatipaikalla on kadussa ikimonttu – "Miten katujen kunnossapito voi olla tuota tasoa?"

Tikkurilassa lähes päivittäin autoileva Tomi Korhonen ihmettelee, miksi Tikkurilan ytimessä sijaitsevan suojatien vaurioita ei saada korjattua. Merkittäviä päällystevaurioita on kohdassa, jossa Orvokkitie ylittää Unikkotien Tikkurilan Prisman takana.

– En muista, että tuossa kohdassa olisi ollut virheetöntä päällystettä vuosiin. Siinä on ikimonttu. Miten katujen kunnossapito voi olla tuota tasoa?

Itä-Vantaan vastaava tiemestari Tomi Ollikainen tietää kohdan. Hän muistuttaa, että alueella on tehty viime aikoina paljon rakennustöitä. Vaurioiden syynä on hänen mukaansa kuitenkin ennen kaikkea suojatien "laattamainen rakenne".

– Vastaavia tehtiin paljon 10-20 vuotta sitten. Enää ei. Tarkoituksena oli lisätä liikenneturvallisuutta, suojatie erottuu paremmin.

Kohdan uudistaminen ei ole Ollikaisen mukaan missään uudistusohjelmassa. Jatkossakin sitä tullaan siis paikkaamaan tilkkumeiningillä.

Korhonen pohtii, että pahimmillaan kohdassa rikkoo autonsa.

– Onhan siinä alhainen nopeusrajoitus, mutta eihän tiessä tulisi olla tuollaisia monttuja. Kaiken lisäksi ollaan keskustassa.

Lue myös: Kuoppaan ajanut voi saada korvausta – "Mitään avointa piikkiä Vantaan kaupunki ei voi antaa"

Ylitiemestari kertoo, mikä häntä riepoo Vantaan katujen kunnossapidossa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut