Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Antti Lindtman juhli synttäreitään juoksemalla Tikkurilassa tänään torstaina – Haastaa mukaan hyväntekeväisyyteen

Kansanedustaja, Vantaan kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Antti Lindtman (sd.) viettää 40-vuotissyntymäpäiväänsä tänään torstaina 11. elokuuta. Hän ei istu pöydän ääressä kuuntelemassa juhlapuheita vaan laittaa jalkaansa lenkkarit ja pinkaisee tunnin mittaisen hyväntekeväisyyslenkin.

Juoksu järjestetään yhdessä Kenttäurheilijat 58 ry:n kanssa, ja matkaan lähdetään Tikkurilan torilta. Tapahtuma alkaa kello 15 ja ilmoittautua voi paikan päällä kello 14.15 alkaen.

Jokaista juostua tai käveltyä kilometriä kohti tapahtuman tukijat lahjoittavat 10 euroa SPR:n Nuorten turvatalolle, joka sijaitsee Asolassa. Tukijoina on muun muassa vantaalaisia yrityksiä. Tapahtuma on juoksijoille ja kannustajille maksuton.

Juoksun jälkeen on kakkukahvit juoksijoille ja kannustajille kello 16.

Lue vielä: Juokseminen oli vantaalaispoliitikolle aiemmin tervanjuontia – nyt Antti Lindtman hölkkää tämän tästä Keravanjoen viertä ja osallistuu viikonloppuna puolimaratonille