Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Suomalaismalli poseeraa Marinin Kesäranta-bileissä Finland-kyltti ylävartalon peittona – Sanna Marin pyytää anteeksi: "Sitä kuvaa ei olisi pitänyt ottaa"

Pääministeri Sanna Marin (sd.) on aloitellut uuttakin työviikkoaan internetiin liittyvän visuaalisen aineiston tiimoilta. Suomea maailmalla edustavien suurlähettiläiden kokoontuminen sai tiistaina lisämaustetta, kun Marin kommentoi tuoretta kuvakohua.

Kuvassa malli Sabina Särkkä poseeraa Finland-kyltti ylävartalonsa peittona. Kuva on peräisin Sanna Marinin Kesärannassa ystävilleen järjestämistä illanistujaisista, jotka pidettiin Ruisrockin jälkeen heinäkuussa. Kuvassa on myös toinen nainen, jonka kanssa Särkkä viihtyy intensiivisessä tunnelmassa. Lisäksi näyttäisi siltä, että taustalla on kangas, joka muistuttaa pääministerin tiedotustilaisuuksissa käytettyä taustakangasta.

Marinin mukaan kuva on otettu Kesärannan saniteettitiloissa.

– Kuva ei ole asiallinen. Pyydän anteeksi, mielestäni sitä kuvaa ei olisi pitänyt ottaa, Marin sanoi medialle.

Tiistain aikana tuli aiemmin selvitettyä, että Sanna Marinilla oli elokuisten juhlaviikonloppujen aikana määritelty sijainen.

Tämän vahvisti Uudelle Suomelle valtioneuvoston kanslian istuntoyksikön päällikkö Arno Liukko.

– Lista sijaisista on voimassa koko hallituskauden ajan, eikä vastuun siirtämiseen sijaiselle tarvita erillistä päätöstä.