Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue Vantaan Sanomien uusi kuukausiliite Selkovantaalainen täältä!

Lukiolaisten nasujaiset teettivät taas töitä poliisille Vantaalla – "Yhdelle nuorista määrättiin sakko väärän henkilötiedon antamisesta ja virkamiehen vastustamisesta"

Itä-Uudenmaan poliisi valvoi jälleen lukiolaisten nasujaisia viime viikonvaihteessa Vantaalla. Valvontaa järjestettiin toisena viikonloppuna peräkkäin niin Heurekan kuin Jokiuomankin puistoissa.

Lue lisää: Lukiolaisten nasujaiset jättivät ruokottoman sotkun puistoon Vantaalla

Poliisi joutui tälläkin kertaa puuttumaan alaikäisten juhlintaan. Poliisi löysi nuorison hallusta mietoja ja väkeviä alkoholijuomia ja hävitti niitä useamman litran verran.

Tapahtumista kirjattiin myös kaikkiaan yksitoista lastensuojeluilmoitusta.

– Yhdelle nuorista määrättiin sakko väärän henkilötiedon antamisesta ja virkamiehen vastustamisesta, kertoo Itä-Uudenmaan poliisin komisario Kimmo Klemetti tiedotteessa.

Klemetti arvioi kuitenkin, että osanottajamäärään nähden seuraamusten määrä oli vähäinen. Hänen mielestään tämä oli suurelta osin poliisin ja Vantaan nuorisotyön yhteistyön ansiota. Hän antaakin kiitosta nuorisotyöntekijöille.

– He, jos ketkä tuntevat nuorison toimiessaan heidän kanssaan päivästä toiseen, Klemetti sanoo.