Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue Vantaan Sanomien uusi kuukausiliite Selkovantaalainen täältä!

Lahdenväylällä Vantaalla kaksi kolaria peräjälkeen: Motoristi joutui sairaalaan törmättyään auton perään – liikenne puuroutui ja pian rytisi uudelleen

Lahdenväylällä Koivukylän ja Korson liittymien välillä tapahtui perjantai-iltapäivän ruuhka-aikaan kaksi kolaria lähes samoihin aikoihin.

Moottoripyöräilijä vietiin ambulanssilla sairaalahoitoon sen jälkeen, kun hän oli törmännyt henkilöauton perään Kuusijärven kohdalla hieman kello 15:n jälkeen.

Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksen paloesimies Ilkka Halonen kertoo, että moottoripyöräilijä oli tullut Lahdenväylälle Koivukylän liittymästä ja ajanut tuntemattomasta syystä auton perään. Motoristin vammojen laadusta ei ollut tarkempia tietoja iltapäivällä.

Pian tämän peräänajon jälkeen tapahtui toinen liikenneturma lähettyvillä: neljä autoa ajautui ketjukolariin parisataa metriä ennen aiempaa kolaria.

– Siinä sattui neljän auton peräänajo sen jälkeen, kun liikenne alkoi takkuilla toisen onnettomuuden takia. Kolari ei aiheuttanut henkilövahinkoja. Autotkin kärsivät vain aika lieviä vaurioita, selvittää turmapaikalla ollut Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksen palomies Jesse Kokkonen.

Itä-Uudenmaan poliisi tutkii onnettomuuksien syitä.