Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

UFF avaa uuden myymälän kauppakeskus Jumboon

Kauppakeskus Jumbo-Flamingoon tulee uusi UFF:n liike. Kierrätysvaateketjun myymälä avataan Jumbon ja Flamingon yhdyskäytävän liiketilassa lokakuun aikana.

– Tarkka päivämäärä ei ole vielä tiedossa, mutta tähtäämme siihen, että myymälä aukeaa tilan muutostöiden jälkeen lokakuun puolivälissä, kertoo UFF:n aluemyyntipäällikkö Maria Hentilä.

Myymälä sijoittuu 320-neliöiseen liiketilaan, jossa on ollut viime aikoina pop up -toimintaa.

– Viimeksi siinä on toiminut Vantaan kaupungin koronarokotuspiste, ja sitä ennen muun muassa Artworkshop -niminen taidetila. Edellinen pitkäaikainen vuokralainen on ollut Nordea, selvittää Jumbo-Flamingon kauppakeskusjohtaja Olli Lehtoaro.

Hentilän mukaan uuden myymälän piti avautua alkuperäisen tavoitteen mukaan lokakuun alussa, mutta suunnitelma ei toteutunut, koska liiketilan muutostyöt kestävät odotettua kauemmin.

Kyseessä on kolmas UFF:n myymälä Vantaalla. Ketjun nykyiset vantaalaiset liikkeet sijaitsevat Myyrmannin ja Tikkurin kauppakeskuksissa.

Liike on tyypillinen ketjun myymälä, jossa on tarjolla kierrätettyjä vaatteita, asusteita ja kodintekstiilejä kaikenikäisille. Myymälä työllistää kahdeksan hengen tiimin.

– Jumbo on jo pitkään kiinnostanut meitä. Olemme odottaneet, että sieltä vapautuisivat meille sopivat tilat, Hentilä kertoo.

Käynnissä on vahva kierrätysbuumi, ja UFF katsoo, että kauppakeskukset ovat suotuisia paikkoja kierrätysliiketoiminnalle. Syyskuun alussa ketju avasi liikkeen kauppakeskus Rediin Helsingin Kalasatamassa.

Lehtoaro kertoo, että Jumbo-Flamingon asiakkaat ovat jo pidemmän aikaa toivoneet second hand -myymälää kauppakeskukseen.

Keskuksen yhdyskäytävälle on tulossa Lehtoaron mukaan syksyn aikana myös toinen liike, jonka nimeä ei voi vielä julkaista.

– Tämän jälkeen koko yhdyskäytävä on täysin vuokrattu.