Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Varkaat iskivät törkeästi Vantaan Hiihtoseuran tiloihin – Hakunilan urheilupuistosta varastettiin nuorten kilpasuksia ja muuta tavaraa tuhansien eurojen edestä

Varkaat murtautuivat Vantaan Hiihtoseuran kontteihin Hakunilan urheilupuistossa torstain vastaisena yönä.

Seura kertoo tiedotteessaan, että urheilustadionin laidalla sijaitsevaan voitelukonttiin ja lasten suksia sisältävään niin sanottuun suksikirjastoon murtauduttiin. Suksikirjastosta muun muassa koulut ovat voineet talvella lainata välineitä koululaisten hiihtoa varten.

Lue myös: Parakista Hakunilan latujen vierestä löytyy murtsikkakirjasto, jotta koululaisten hiihtäminen ei kaadu välineiden puuttumiseen

Varkaiden matkaan lähti muun muassa 13 suksiparia lasten ja nuorten yhteiskäyttöön tarkoitettuja Salomon-kilpasuksia.

Lasten ja nuorten sukset on merkitty tunnettujen hiihtäjien nimillä ja numerosarjalla, kuten Iivo 544, Matti 523 ja Marja-Liisa 018.

Lisäksi konteista varastettiin 15 paria aikuisten Peltosen ja Fischerin testisuksia. Voitelukoppi tyhjennettiin kokonaan ja sieltä varastettiin Start-voitelupöytä, muuta voitelukalustoa sekä arvokkaita voiteita.

Seura arvioi, että vahingot nousevat vähintään 10 000 euroon.

Vantaan Hiihtoseura on tehty varkaudesta rikosilmoituksen Itä-Uudenmaan poliisille.

Juttua päivitetty 9.9. klo 10.50. Lisätty juttuun Vantaan Hiihtoseuran kuvia varastetuista suksista.