Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vantaan Hiihtoseura aloittaa keräyksen, jolla hankitaan suksikalustoa varastetun tilalle – Poliisi vetoaa suksikauppaa tekeviin: "Kannattaa varmistaa alkuperä"

Vantaan Hiihtoseura käynnistää varainkeruun uuden kaluston hankkimiseksi varastetun tilalle.

VHS:n varustekontteihin murtauduttiin syyskuun 8. päivän vastaisena yönä Hakunilan urheilupuistossa. Kontteihin päästiin sisälle lukot rikkomalla.

Lue lisää: Varkaat iskivät törkeästi Vantaan Hiihtoseuran tiloihin – Hakunilan urheilupuistosta varastettiin nuorten kilpasuksia ja muuta tavaraa tuhansien eurojen edestä

Varkaat vohkivat suksia, suksivoiteita ja huoltokalustoa kymmenien tuhansien eurojen arvosta.

Poliisi vetoaa kansalaisiin, jotta varkaiden olisi vaikeampi myydä eteenpäin hiihtoseuralta varastettua suksi-, voide- ja kalustolastia.

– Sukset saattavat tulla myyntiin muun muassa suosituille netissä oleville myyntipalstoille ja kehotammekin nyt kansalaisia olemaan tarkkana suksikauppaa tehtäessä. Kannattaa mahdollisuuksien mukaan varmistaa suksien alkuperä, sanoo rikoskomisario Aleksi Topinoja Itä-Uudenmaan poliisin tiedotteessa.

Suksipusseineen varastetut sukset ovat merkiltään Salomon, Fischer ja Peltonen. Suksien kärkiin on kirjattu mustalla tussilla sarjanumeroiden kolme viimeistä numeroa.

Vapaaehtoisvoimin toimivalle Vantaan Hiihtoseuralle erityisen harmittavaa oli lasten ja nuorten yhteiskäyttöön varattujen suksien menetys. VHS koettaa nyt saada korvaavaa kalustoa keräyksen avulla. Hiihtoseura käyttää varainhankintaan Suomen Hiihtoliiton ja Fair Donation Oy:n lahjoitusalustaa, joka on suunniteltu tehostamaan ja helpottamaan seurojen varainkeruuta: https://hiihtoliitto.fairdonation.com/campaign/282