Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue Vantaan Sanomien uusi kuukausiliite Selkovantaalainen täältä!

Poliisi: Kuka on tämä mies? Ryösti kaupan Vantaalla teräaseella, myyjälle vakavat vammat

Toistaiseksi tuntematon mies ryösti Kulomäessä sijaitsevan kaupan teräaseen avulla maanantai-iltana noin kello kahdeksan aikaan.

Myyjä sai ryöstössä sairaalahoitoa vaativia vammoja ja hänet kiidätettiin sairaalaan hoidettavaksi.

– Poliisin partion saapuessa kohteeseen epäilty tekijä oli ehtinyt jo poistua paikalta Teeritien suuntaan ja heti kaupan nurkalta Maauunitien suuntaan. Viimeinen havainto epäillystä tekijästä on Maauunintie 25:ssä sijaitsevan grillikatoksen takaa, kertoo tiedotteessa Itä-Uudenmaan poliisin tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Tero Tyynelä.

Epäilty mies oli pukeutunut valkoisiin Adidaksen tennareihin, mustiin housuihin ja harmaaseen huppariin, jonka alla oli musta pipo. Epäilty oli peittänyt kasvonsa maskilla.

Miehellä oli mukanaan valkoinen muovikassi, johon hän laittoi kassalippaasta viemänsä rahat.

Poliisi julkaisi kuvan epäillystä.

– Kuvassa näkyvää epäiltyä ei pidä lähestyä, vaan kaikki akuutit havainnot hänestä tulee soittaa yleiseen hätänumeroon 112, Tyynelä korostaa.

– Kaikki vihjeet epäillystä tekijästä ovat meille arvokkaita. Tiedot pyydämme soittamaan poliisin numeroon puh: 050 399 9026.

Itä-Uudenmaan poliisi tutkii tapausta rikosnimikkeillä törkeä ryöstö ja törkeä pahoinpitely.