Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue Vantaan Sanomien uusi kuukausiliite Selkovantaalainen täältä!

Ratikan meteli otettiin jo rakentamisessa huomioon Koivuhaassa – Puutarhatielle valmistui 83 uutta asuntoa

Vantaan Koivuhakaan valmistui vastikään 83 uutta vuokra-asuntoa ja liiketiloja. Asunnot ja liiketilat omistaa sijoitusyhtiö eQ:n asuntorahasto.

Tikkurilan suuralueelle on valmistunut uusia koteja ripeään tahtiin, mutta kysyntää riittää.

– Asukkaat muuttavat Koivuhaan kohteeseen perjantaina, ja kohteen 83 asunnosta keskiviikkona vuokrattu oli jo 73, eQ:n asuntorahastoista vastaava sijoitusjohtaja Markus Pitkänen sanoo.

Asunnot valmistuivat osoitteeseen Puutarhatie 7. Ensimmäistä kertaa vuokra-asuntojen valmistuttua kerrotaan, että kotien suunnittelussa ja rakentamisessa on otettu huomioon Vantaalle mahdollisesti rakennettavan ratikan aiheutuvat äänet. Vantaan ratikka kulkisi nyt valmistuneen kohteen ohitse Tikkurilantietä.

Pitkänen kertoo, että vastavalmistuneiden Puutarhatien yksiöiden kuukausivuokra on noin 700 euroa, kaksioiden noin 850 euroa, kolmioiden noin 1 150 euroa ja neliöiden noin 1 450 euroa.

Lue myös: Toimitalo puretaan Tikkurilantien varresta ja tilalle rakennetaan 150 asuntoa

Koivuhaassa piilotellutta yli satavuotiasta kartanoa myydään nyt "entisöintitaitoiselle omistajalle" – Bokullan kartanon ympärille rakennetaan kymmeniä asuntoja