Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue Vantaan Sanomien uusi kuukausiliite Selkovantaalainen täältä!

Koiramäen väki -näyttely toi Hakunilaan yli 10 000 vierasta – suuren suosion ansiosta näyttely avautuu myös ensi kesäksi

Håkansbölen kartanolla kesän ajan esillä ollut Koiramäen kartanolla -näyttely veti yli 10 000 kävijää. Näyttelyssä seikkailivat Mauri Kunnaksen kuvakirjoista tutut Koiramäki-hahmot.

Koiramäen kartanolla -näyttely on alun perin Seinäjoen museoiden suunnittelema, ja se on ollut esillä myös Lohjan museossa.

Vantaan kaupunginmuseo toi Koiramäen väen Vantaalle. Suuren suosion vuoksi kaupunginmuseo on päättänyt jatkaa näyttelyn laina-aikaa ja näyttely avautuu uudelleen Håkansbölen kartanoon toukokuussa.

Vantaan kaupunginmuseon museoamanuenssi Anni Rissanen on iloisesti yllättynyt näyttelyn suosiosta.

– Koiramäen tutu hahmot varmasti kiinnostivat monia. Lisäksi suosiota lisäsi se, että näyttely oli maksuton ja toiminnallinen eli lapset pääsivät leikkimään näyttelyn lomassa, Rissanen sanoo.

Lue lisää: Opaskierroksilla kuulee tarinoita lepakoista salaliittoihin – Håkansbölen kartanolla pääsee tänä kesänä päärakennukseenkin