Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue Vantaan Sanomien uusi kuukausiliite Selkovantaalainen täältä!

Poliisi epäilee: Useita paloja sytytettiin tahallaan viime yönä Vantaalla

Vantaalla syttyi tulipaloja neljässä eri paikassa viime yönä. Poliisi epäilee kaikkia paloja tahallaan sytytetyiksi.

Tulipalot tapahtuivat Vihertiellä Martinlaaksossa, Virtatiellä Myyrmäessä, Naulatiellä Vapaalassa ja Varistontiellä Varistossa torstain kello 22.28 ja perjantain kello 00.18 välillä.

Itä-Uudenmaan poliisi tutkii alustavasti kahta paloa vahingontekona ja kahta muuta tuhotyönä.

– Vihertiellä palossa tuhoutui autokatos, johon tuli pääsi leviämään roskakatoksen kautta. Virtatiellä palossa tuhoutui muovinen jäteastia, Naulatiellä puukasa ja Varistontiellä taloyhtiön leikkimökki, selvittää komisario Paavo Ritari poliisin tiedotteessa.

Vihertien tapauksessa pelastusväki onnistui estämään liekkien leviämisen läheiseen paritaloon, mutta muilta vahingoilta ei vältytty.

– Katos paloi käytännössä täysin, ja se täytyy rakentaa uudestaan. Lisäksi uudehko henkilöauto paloi lunastuskuntoon, kertoo Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksen päivystävä palomestari Tommi Leppioja.

Poliisin paloihin liittyvät esitutkinnat ovat vasta alkuvaiheessa. Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja tulipaloista.

– Havainnot myöhään torstai-illan ja perjantain vastaisen yön välisenä aikana kohteissa liikkuneista henkilöistä tai ajoneuvoista pyydämme ilmoittamaan poliisin sähköpostiosoitteeseen vihjeet.ita-uusimaa@poliisi.fi, Ritari kehottaa.