Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue Vantaan Sanomien uusi kuukausiliite Selkovantaalainen täältä!

Hyvinvointialueen työntekijöille 300 euron etu liikunta- ja kulttuuririentoihin – Vantaakin nostaa etusetelin arvoa

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen työntekijät tulevat saamaan 300 euroa käytettäväksi liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalveluihin. Edun voi halutessaan käyttää myös työmatkalippuun. Aluehallitus päätti asiasta syyskuun kokouksessaan.

Lisäksi parhaillaan selvitetään mahdollista pyöräetua. Aluehallituksen puheenjohtajan Maarit Raja-ahon mukaan lounasetu tulee myös, mutta sen suuruus ja malli on vielä selvittelyssä.

– Haluamme luoda uutta kulttuuria, jossa henkilöstöedut ovat kohdallaan, Raja-aho kertoi.

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen palvelukseen siirtyy kaupungeilta noin 4 600 työntekijää vanhoina työntekijöinä.

Tällä hetkellä Vantaalla liikunta- ja kulttuurietu on kaupungin työntekijöille 100 euroa. Ensi vuodelle etusetelin arvo nousee Vantaan henkilöstö- ja konsernijohtaja Kirsi-Marja Lievosen mukaan 200 euroon. Lisäksi kaupungin työntekijöillä on tällä hetkellä lounasetu, joka tarkoittaa 1,20 euron vähennystä työpaikkalounaan hinnasta erikseen sovituissa lounaspaikoissa.

Lue lisää: Hyvinvointialue sai toimialajohtajat, terveyspalvelujen pomon pesti ratkaistiin lopulta arvonnalla – johtajilla lähes kymppitonnin kuukausipalkka