Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue Vantaan Sanomien uusi kuukausiliite Selkovantaalainen täältä!

Kuka sytytteli tulipaloja Länsi-Vantaalla? Poliisi pyytää yhä havaintoja

Poliisi pyytää edelleen havaintoja viime viikolla Länsi-Vantaalla tapahtuneista useista tulipaloista. Paloja epäillään tahallaan sytytetyiksi.

Poliisi kertoo saaneensa kansalaisilta hyviä vihjeitä ja tehneensä tutkintatoimia tekijän tai tekijöiden selvittämiseksi. Epäilty tai epäillyt ovat kuitenkin yhä vapaalla jalalla, eikä motiivista ole tietoa.

– Tiettyjä tarkistuksia tehdään, mutta ketään epäiltyä ei ole tiedossa tässä vaiheessa, sanoo Itä-Uudenmaan poliisin tutkinnanjohtaja, komisario Paavo Ritari.

Poliisi kaipaakin yhä silminnäkijähavaintoja palopaikoissa tapahtuma-aikaan liikkuneista henkilöistä ja ajoneuvoista.

– Muutama vihje on meille tullut, mutta ei mitään ratkaisevaa, Ritari kertoo.

Lue lisää: Poliisi epäilee: Useita paloja sytytettiin tahallaan viime yönä Vantaalla

Tulipalot tapahtuivat Vihertiellä Martinlaaksossa, Virtatiellä Myyrmäessä, Naulatiellä Vapaalassa ja Varistontiellä Varistossa 29. syyskuuta kello 22.28 ja 30. syyskuuta kello 00.18 välisenä aikana.

Kaikissa neljässä tulipalossa vältyttiin henkilövahingoilta, mutta omaisuusvahingot olivat mittavat. Esimerkiksi Vihertien palossa tuhoutuivat autokatos ja henkilöauto.

Kaikki tapauksia koskevat vihjeet pyydetään ilmoittamaan poliisille sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.ita-uusimaa@poliisi.fi.