Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Murhan yritys Korsossa: epäilty yhä karkuteillä, poliisi pyytää havaintoja

Poliisi etsii yhä miestä, jonka epäillään syyllistyneen vakavaan väkivallantekoon Korsossa keskiviikkona päiväsaikaan 12. lokakuuta.

Itä-Uudenmaan poliisi tiedotti ampumatapauksesta viime perjantaina ja julkaisi epäillyn nimen ja kuvan.

Lue lisää: Poliisi: Oletko nähnyt tätä arvaamatonta, vaarallista miestä, joka käytti ampuma-asetta väkivallanteossa Korsossa? Jos näet, soita heti 112

Tilanne maanantaina aamupäivällä oli se, ettei arvaamattomaksi ja vaaralliseksi luonnehdittua Daniesh Moushaa ollut vielä saatu kiinni.

– Vielä haetaan häntä, ei ole saatu selvitettyä, missä hän on. Hän voi liikkua Vantaalla tai muuallakin, pääkaupunkiseudun ulkopuolella, arvioi Itä-Uudenmaan poliisin rikoskomisario Mikko Minkkinen.

Poliisi on vielä varsin vaitonainen tapauksesta tutkinnallisista syistä.

Minkkisen mukaan miestä epäillään henkilöön kohdistuneesta murhan yrityksestä. Epäilty käytti tekovälineenä ampuma-asetta.

Poliisin mukaan Daniesh Mousha saattaa olla aseistautunut. Kaikki Moushaan liittyvät havainnot pyydetään ilmoittamaan heti hätäkeskukseen numeroon 112.