Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue Vantaan Sanomien uusi kuukausiliite Selkovantaalainen täältä!

Korson tyttö palasi entisille kotikulmilleen juhlistamaan Hanuri ja hattu -esityksessä 200-vuotiasta harmonikkaa

Puhetaiteilija Riikka Luostarisen ja harmonikkavirtuoosi Mika Huusarin esityksessä kaikuvat hilpeästi ja haikeasti niin tekstit, runot kuin säveletkin. Hanuri ja hattu -esitys ilahduttaa yleisöä harmonikan 200-vuotisjuhlan kunniaksi noin tunnin ajan Lumosalissa Korsossa (Urpiaisentie 14) sunnuntaina 23. lokakuuta kello 15 alkaen.

Kimara koostuu muun muassa P. Mustapään, Viljo Kajavan, Orvokki Aution, Arto Mellerin, Reino Helismaan, Simo Silmun ja Juicen harmonikka-aiheisista teksteistä, joita siivittää aihepiiriin liittyvä musiikki, kuten Georg Malmsténin, Unto Jutilan, George de Godzinskyn, Unto Monosen ja Toivo Kärjen kappaleet.

Korsossa lapsuutensa ja nuoruutensa viettänyt Luostarinen aloitti uransa viulistina. Sittemmin hän työskenteli yli 20 vuotta Kymi Sinfoniettan toimitusjohtajana. Nykyään hän käy esiintymässä muun muassa puhetaiteilijana ja lausujana, mutta myös musiikki on edelleen kuvassa mukana.

Lippuja Hanuri ja hattu -esitykseen voi ostaa tuntia ennen ovelta tai varata osoitteesta riikka.luosta@gmail.com tai tekstiviestillä numerosta 040 585 078. Lipun hinta on 13 euroa.