Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nyt vuotaa veri ja pahan silmän kirouskin uhkaa – Heurekan Halloween-iltaa vietetään aikuisten kesken

Aikuisten Halloween-ilta Heurekassa on täynnä valloilleen pääseviä outouksia. Täysin selittämättömiksi asiat eivät kuitenkaan jää, sillä ydintehtävälleen uskollisena tiedekeskus katsoo kummituksia ja muita hämmentäviä ilmiöitä tieteen näkökulmasta.

Kävijät saavat varautua verenvuodatukseen. Jos oma veriryhmä ei ole tiedossa, sen saa halutessaan selvitettyä luovuttamalla muutaman pisaran. Laboratorion Veripisteellä pohditaan myös sitä, kenen veri on toiselle kuolemaksi.

Tarjolla on työpajoja hohtavasta kemiasta ja illuusioista sekä asiantuntijapuheenvuoroja kummituksista, tarinoista ja mielen outouksista. Hologrammi-työpajassa pääsee tekemään illuusion itse rakennettavalla projektorilla, pimeässä tutkijan kammiossa suoritetaan hohtavia kokeita ja Huovuta pääkallo -pajassa voi askarrella mielensä mukaisen pääkallon neulalla villaa pistellen.

Tiedettä pallolla -kohteessa voi saada niskaansa pahan silmän kirouksen, jos vastaukset halloweenin perinteisiin ja hahmoihin liittyen eivät ole riittävästi hallussa.

Koko tiedekeskus on illan ajan anniskelualuetta. Tunnelmaa tihentää Helsingin nörtein enimmäkseen naiskuoro, Another Castlen Side Quest -ryhmä, joka esiintyy kello 23 alkaen. Tapahtumassa voi osallistua myös pukukilpailuun yksin tai ryhmänä ilmoittautumalla siihen paikan päällä kello 19–21.

Ovet H18 Halloween-tapahtumaan perjantaina 28. lokakuuta ovat auki kello 19–24. Lippuja saa ennakkoon ( 15 e) tai paikan päältä (17 e), jos niitä on jäljellä. Lippu kattaa erikoisohjelman lisäksi kaikki Heurekan näyttelyt.

Katso myös:

Puukko heiluu Heurekan kauhushowssa – Tiedekeskuksen halloweenissa mässäillään väkivallalla

Heurekan Halloween-tapahtuma myytiin loppuun – "Valeuutisten aikakautena ihmisten tiedonjano on lisääntynyt"