Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on tärkein asia, jonka isä on opettanut sinulle? – Näin vantaalaiset vastasivat

Isänpäivän kunniaksi Vantaan Sanomat jalkautui kaupunkilaisten pariin ja kävi kysymässä, mikä on tärkein asia, jonka isä on opettanut?

Kalle Erlin

Olin koululainen, kun pääsin mukaan isän lähtiessä rakentamaan hirsitaloa. Oli asioita, missä hän tarvitsi apua, kuten tolpan pitämisessä, kun hän naulasi kiinni sitä. Muistan, että portaitakin tehtiin. Tämä jätti sydämeen palon ja sai minutkin lähtemään rakennusalalle. Oli hienoa, kun isä otti minut mukaan.

Irina Svensk

Liikunnan iloa! Isä on opettanut myös luotettavuutta. Nämä olen pitänyt matkassani. Miehelläni on tänä vuonna ensimmäinen isänpäivä, koska meillä on 2 kuukautinen vauva. Illallisen merkeissä juhlimme kotona. Ehkä ensi vuonna menemme ravintolaan.

Henna Heikkilä

Elämäntaidot. Isän kanssa olen oppinut, marjastamaan, sienestämään ja kalastamaan. Pikkutytöstä asti olen isän kanssa luonnossa kulkenut. Luonnonläheisyys on säilynyt elämässäni.

Pekka Niemelä

Oma isäni kuoli kun olin pieni, joten minulla ei valitettavasti ole omasta isästä muistikuvia. Itse olen isänä ja isoisänä halunnut opettaa rehellisyyttä. Se on tärkeää.

Maarit Huhtiniemi

Isä opetti hyvää käytöstä. Kun kiroili, joutui uunin nurkkaan. Se opetti vähentämään kiroilua. Myös pöydän ääressä piti istua kauniisti. Hyviä käytöstapoja olen opettanut myös omille lapsilleni, ne ovat tärkeitä. Hyvää isänpäivää kaikille!