Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Myyrmäkeen avattiin pizza-automaatti – yritys tuo uusia automaatteja kahteen muuhunkin paikkaan Vantaalla

Pizza-automaattiyritys Fizza Oy avaa uusia automaattikioskeja Vantaalle.

Myyrmäkeen tuli pizza-automaatti Energia-areenan kupeeseen torstaina 10. marraskuuta.

– Meillä on suunnitelmia avata uusia automaatteja kahteen muuhunkin paikkaan Vantaalle, kertoo yhtiön toimitusjohtaja Alexandre Benjamin.

Yritys ei vielä paljasta näiden kahden automaattikioskin sijainteja, mutta jos kaikki menee yhtiön suunnitelmien mukaan, ne avataan vielä loppuvuoden aikana.

Yrityksellä on nyt Vantaalla kaksi ympäri vuorokauden toimivaa pizza-automaattia. Tikkurilan urheilupuiston vieressä sijaitseva automaattikioski alkoi myydä pizzoja elokuussa 2021.

Lue lisää: Ranskalaismiehen yritys avasi hiljattain pizza-automaatin Tikkurilaan – Nämä ovat olleet suosituimmat automaattipizzat

Benjamin kertoo, että toiminta laajenee myös ulkomaille, Ruotsiin.

– Ruotsissa on jo yksi Fizza-automaatti, ja kolme uutta avataan ensi viikolla. Kaikkien Ruotsissakin myytävien pizzojen pohjat valmistetaan Vantaalla, ranskalainen Benjamin selvittää.

Fizzan pizzat valmistetaan käsityönä tuoreista raaka-aineista yhtiön keskuskeittiössä Vantaan Koivuhaassa. Automaattikioskit myyvät artesaanipizzan vastapaistettuna tai kylmänä kotona paistettavaksi. Erilaisia täytevaihtoehtoja on kymmenen.

Ensimmäinen yrityksen pizza-automaatti avattiin Kauniaisiin tammikuussa 2021. Sittemmin yhtiö on kasvanut Suomessa siten, että automaatteja on nykyään myös Espoossa, Helsingissä, Lappeenrannassa, Oulussa, Tuusulassa, Vaasassa ja Vantaalla.