Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Uusi napolilainen ravintola avaa joulukuun alussa Helsingin ja Vantaan rajalla – Tarjolla "pehmeän kuohkeaa pitsaa"

Uusi, napolilaiseen keittiöön erikoistunut ravintola Villa Severino avaa ovensa 1. joulukuuta Helsingin ja Vantaan rajalla sijaitsevassa Helsinki Outlet -ostoskylässä.

Ravintolan valikoimaan kuuluvat muun muassa puulämmitteisessä uunissa valmistetut napolilaiset pitsat.

Ravintolan pitsamestarina toimii italialainen Severino Salzano.

– Pitsapohja valmistetaan ravintoarvoiltaan korkeista speltti- ja kokojyväjauhoista. Pitsat tehdään kolme vuorokautta kohonneeseen taikinaan. Lopputuloksena on pehmeän kuohkea pizza, joka on myös terveellinen ja vatsalle ystävällinen, kertoo Alessandro Tarantola, Villa Severinon osaomistaja tiedotteessa.

Helsingin ja Vantaan rajalla on suosittu ostoskylä, joka vetää yli miljoona kävijää vuodessa – Helsinki Outlet suunnittelee nyt laajennusta ja parkkitaloa

Pitsojen lisäksi listalla on myös muita Napolin alueen ruokaklassikoita, kuten spaghetti alle vongole -simpukkapasta ja polpette napoletane - lihapullat tomaattikastikkeessa.

Ravintola myy myös artesaanijäätelö, jota tarjoillaan ravintolatilassa olevasta Fiat 500 -autosta.

Nyt puhuvat lukijat! Tämä on kipuraja pizzan hinnalle – "En maksaisi 30 euroa missään tapauksessa"

Pitsan tekeminen kotona vaatii malttia – pitsauuni nostaa kotipitsat ammattilaistasolle

Ravintolaan tulee 40 asiakaspaikkaa.

Ravintola Villa Severino (Tatti 17) on avoinna joulukuusta alkaen maanantaista torstaihin kello 9.30-20, perjantaisin ja lauantaisin kello 9.30-22 sekä sunnuntaisin kello 9.30-18.

Ostoskylän viereen suunnitellaan 400 auton parkkitaloa – Alimpaan kerrokseen tulossa liiketilaa

Helsinki Outlet avasi verkkokaupan