Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ensin tehtiin vaarallinen lava, sitten kyykkäsi koko keikkajärjestäjä – Nyt kolme neljästä Uriah Heepin Suomen-keikasta peruuntuu

Konkurssiin päätyneen RH Entertainmentin ja Uriah Heepin yhteinen taival on ollut kuluvana vuonna ohdakkeinen. 11. marraskuuta konkurssiin asetetun yhtiön kaatuminen tarkoittaa sitä, että myös kolme neljästä Uriah Heepin Suomen-keikasta peruuntuu: ne ovat torstaille 17.11. ilmoitettu Helsingin Jäähallin keikka, lauantaille 19.11. Turun Konserttitaloon suunniteltu keikka sekä sunnuntaina 20. marraskuuta Oulun Madetojan Saliin suunniteltu keikka.

Mainittuun ajanjaksoon sijoittuu myös Ikaalisten kylpylän keikka, jota yritetään edelleen järjestää. Uriah Heepin on tarkoitus esiintyä kylpylässä tulevana perjantaina 18.11. Keikan järjestymisestä ei ole vielä varmuutta, vaan päätös tulee vastaan aivan viime hetkillä.

Yhtiö tiedottaa, että tapahtumien peruuntumisesta lipun ostaneille aiheutuva vahinko on konkurssissa valvottavaa velkaa. Konkurssipesä pyytää ilmoittamaan saatavat konkurssipesälle sähköpostitse osoitteeseen rh@krogerus.com. Saatavailmoituksessa pyydetään ilmoittamaan velkojan yhteystiedot, saatavan määrä ja peruste sekä tieto siitä, milloin lippu on ostettu.

RH Entertainmentin tänä vuonna järjestämästä viidestä Uriah Heepin keikasta on siis peruuntunut nyt neljä. Heinäkuun lopussa nimittäin Pietarsaaresta kuului kummia, kun samaisen järjestäjän Pietarsaari Open Air jouduttiin perumaan vain pari tuntia ennen tapahtuman ilmoitettua H-hetkeä.

Syyksi ilmoitettiin puutteellisesti rakennettu lava, joka ei täyttänyt laatu- ja turvallisuusvaatimuksia.

Uriah Heepin lisäksi paikalla piti esiintyä myös Accept ja Deep Purple. Viime hetken peruuntuminen herätti paljon keskustelua, sillä paikkakunnalle oli tultu myös pitkän matkan takaa ja moni katsoja odotti näkevänsä kolme klassista rock-yhtyettä lavalla.

– Meille toimitettu lava ei vastannut turvallisuusstandardeja. Tämä oli iso yllätys, sillä olemme tehneet yhteistyötä saman alihankkijan kanssa jo vuosia ja kaikki on sujunut aiemmin hyvin. Lavan turvallisuuspuutteet totesi meidän lisäksemme myös paikalliset viranomaiset sekä tapahtuman artistit. Teimme kaikkemme, että olisimme saaneet lavan esiintymiskuntoon, mutta aika loppui kesken. Todella harvinainen ja harmillinen tilanne, kommentoi tuolloin RH Entertainmentin toimitusjohtaja Riki Huhtala.