Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue Vantaan Sanomien uusi kuukausiliite Selkovantaalainen täältä!

Lauantaina on mahdollisuus kartuttaa kodittomien lemmikkien ruokalahjoituspottia lenkkeilemällä

Lauantaina 19. marraskuuta järjestetään Haukutuin lenkki -hyväntekeväisyystapahtuma. Lemmikkieläintarvikeketjun tapahtumassa kerätään ruokaa kodittomille lemmikeille.

Haukutuin lenkki on järjestetty useasti aiemminkin. Kuivamuonaa kodittomille lemmikeille on kerätty tempausten aikana vuosien varrella yhteensä lähes 7 000 kiloa

Tempauksessa voi olla mukana joko osallistumalla yhteislenkille tai jakamalla Instagramissa kuvan omasta lenkistään tunnisteella #haukutuinlenkki.

Yhteislenkille pääsee mukaan Musti ja Mirri -myymälän luona. Lenkille lähdetään myymälöiden edestä lauantaina 19. marraskuuta kello 12.

Mukana tempauksessa ovat Vantaalla kolme Musti ja Mirri -myymälää: Porttipuisto, Tammisto ja Prismakeskuksessa sijaitseva Tikkurilan myymälä. Yhteislenkki kestää noin tunnin.

Musti ja Mirri -ketju lahjoittaa jokaista lenkille osallistuvaa ihmistä kohden kilon kuivaruokaa eläinsuojeluyhdistyksille. Viime vuonna osallistujia oli noin 2 000.

Tapahtumaan etänä osallistuvien tulee postata kuva tai video omalta lenkiltänsä tapahtumapäivän aikana julkiseen Instagram-syötteeseensä hashtagilla #haukutuinlenkki. Instagram-tarinaan tehtyjä julkaisuja ei lasketa lahjoituspottiin.

Haukutuimman lenkin Facebook-osallistumispostaus julkaistaan tapahtumapäivänä. Myös siihen voi julkaista kuvan omalta lenkiltään ja niin osallistua tempaukseen.

Lisätietoa: www.mustijamirri.fi/haukutuinlenkki