Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue Vantaan Sanomien uusi kuukausiliite Selkovantaalainen täältä!

Haluatko auttaa vähävaraisia lapsiperheitä Vantaalla? Ruokakauppojen tempauksessa voi lahjoittaa ruokaa tarvitseville

Joulun alla voi tehdä hyvää ja auttaa vähävaraisia.

Mannerheimin Lastensuojeluliitto ja pääkaupunkiseudun K-Supermarketit järjestävät yhdessä Auta Ruokalahjalla -keräyksen.

Keräyksessä, joka on käynnissä 11. joulukuuta asti, voi auttaa alueen vähävaraisia lapsiperheitä ja lahjoittaa heille ruokaa.

Lue myös: Tempauksessa lahjoitetaan ruokakasseja vähävaraisille lapsiperheille Vantaalla – "Perheet ovat olleet todella onnellisia"

Vantaalla keräyksessä ovat mukana K-Supermarket Honkatori, K-Supermarket Martinlaakson Ostari, K-Supermarket Martsari, K-Supermarket Nikinmäki, K-Supermarket Pähkinärinne ja K-Supermarket Yliveto.

Kaikkiaan mukana on 150 kauppaa eri puolilta Suomea.

Lue myös: Ruokahävikin väheneminen näkyy karulla tavalla Vantaalla: moni avuntarvitsija jää ilman ruokakassia

Käytännössä avun antaminen tapahtuu niin, että asiakas voi ostaa kaupassa käynnin yhteydessä pitkään huoneenlämmössä säilyviä perustuotteita. Keskon tiedotteessa vinkataan, että tällaisia tuotteita ovat esimerkiksi pasta, näkkileipä, mysli, jauhot, säilykkeet ja lastenruoka.

Ostetut tuotteet voi jättää kauppojen Auta Ruokalahjalla -keräyspisteisiin.

Lahjoitetut ruokatarpeet toimitetaan Mannerheimin lastensuojeluliiton 25 kohtaamispaikkaan eri puolilla Suomea ja jaetaan eteenpäin apua tarvitseville lapsiperheille.