Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Myyrmäessä postinjakajan murhasta epäilty on vangittu – IS: 23-vuotiaalla epäillyllä aiempia tuomioita

Vakavan väkivallanteon uhriksi torstain vastaisena yönä Myyrmäessä joutunut postinjakaja menehtyi lauantaina sairaalassa. Epäilty tekijä on vangittu todennäköisin syin epäiltynä murhasta.

Itä-Uudenmaan poliisi jatkaa rikoksen tutkintaa ja pyytää edelleen havaintoja aamuyön tapahtumista Myyrmäen ja Kaivokselan alueella, erityisesti Myyrmäentieltä.

– Kaikki havainnot ovat meille arvokkaita ja olemme erityisen kiinnostuneita alueella liikkuneesta, täysin mustiin pukeutuneesta miehestä, kertaa rikoskomisario Tero Tyynelä poliisin tiedotteessa.

Ilta-Sanomat kertoo, että epäilty on helsinkiläinen 23-vuotias sähköalan opiskelija, joka on tehnyt useita rikoksia. Hänet on tuomittu muun muassa toukokuussa kahden vuoden vankeuteen törkeästä ryöstöstä, mutta häntä ei passitettu vankilaan heti. Mies valitti tuomiostaan hovioikeuteen, jossa asiaa ei ole vielä käsitelty, kerrotaan Ilta-Sanomien uutisessa.

Tällä hetkellä miestä syytetään pahoinpitelystä, salakuljetuksesta ja vahingonteosta sekä Helsingin että Itä-Uudenmaan käräjäoikeuksissa. Näistä odotetaan ratkaisuja.

Jo 15-vuotiaana mies oli tuomittu lievästä vahingonteosta, kun hän ja kolmen muuta nuorta olivat yrittäneet päästä sisälle vanhaan taloon Espoossa.

Vihjeitä torstain vastaisen yön tapahtumista voi ilmoittaa Itä-Uudenmaan poliisin vihjesähköpostiosoitteeseen vihjeet.ita-uusimaa@poliisi.fi tai poliisin numeroon 050 399 9026.