Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kuka varasti nuorten kilpasukset Vantaan Hiihtoseuran kontista? – Poliisikaan ei tiedä ja keskeytti törkeän varkauden tutkinnan

Itä-Uudenmaan poliisi on keskeyttänyt Vantaan Hiihtoseuran suksi- ja voidevarkauden tutkinnan, kertoo Vantaan Hiihtoseura tiedotteessaan.

Poliisi tutki asiaa törkeänä varkautena, mutta tietoa epäillyistä tai johtolankoja jatkotutkimukselle, ei ole tiedotteen mukaan löytynyt.

Lue myös: Varkaat iskivät törkeästi Vantaan Hiihtoseuran tiloihin – Hakunilan urheilupuistosta varastettiin nuorten kilpasuksia ja muuta tavaraa tuhansien eurojen edestä

Syyskuussa sattuneessa tapauksessa VHS:n kontista Hakunilan urheilupuistosta varastettiin noin 30 000 euron arvosta suksia, voiteita ja huoltokalustoa. Varkaiden matkaan päätyi muun muassa 13 paria nuorten kilpahiihtäjien suksia.

Vaikka varastettuja suksia ei ole saatu takaisin, on seura saanut paikattua toimintaansa lahjoitusten kautta. Sekä yritykset, yhdistykset että yksityishenkilöt ovat tukeneet seuran toimintaa. Varainhankinta jatkuu yhä.