Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue Vantaan Sanomien uusi kuukausiliite Selkovantaalainen täältä!

Onko tällaista ennen nähty? Joku muokkasi liikennemerkistä erikoisen ”taideteoksen”

Hiljattain keravalaiset pääsivät todistamaan kerrassaan merkillistä näkyä, kun Keskikadulla liikennemerkkiin oli kiinnitetty mikroaaltouuni.

Lähemmin tarkasteltuna kodinkone oli tukevasti ruuvattu kiinni liikenteenjakajaa merkitsevään liikennemerkkiin.

Mikroaaltouunin luukussa luki ”Free Barbiegirl”.

Ei ole kyllä mitään vastaavaa näkynyt oman uran aikana.

Erikoista ”taideteosta” ja sen sanomaa ihmeteltiin sosiaalisessa mediassa mutkikkaine sanakääntein: ”Nyt kyllä kiinnostelee ajatuksenkulkua, mikä on johtanut tähän temppuun”, ”Ja kaikki aina väittää, että Korso ois omituinen..”, ”Kohta on pakastin liikennevaloissa”, ”Joku lihis siellä on pyörimässä”.

Keravan kunnossapitopäällikkö Laura Piitulainen huomasi asian viime viikon maanantaiaamuna sosiaalisessa mediassa. Aluksi oli epäselvyyttä, että mihin mikroaaltouuni oli tosiasiassa ruuvattu, mutta totuuden paljastuttua virkamieskin nauroi asialle.

– Ei ole kyllä mitään vastaavaa näkynyt oman uran aikana.

Keravan teknisen toimen teiden kunnossapidolla riitti maanantaina aamupäivällä reippaasti töitä teiden auraamisen kanssa, mutta erikoiseen paikkaan ripustettu kodinkonekin ehdittiin lopulta irrottamaan liikennemerkistä iltapäivään mennessä.

Juttu on julkaistu aiemmin Keski-Uusimaa-lehdessä.