Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue Vantaan Sanomien uusi kuukausiliite Selkovantaalainen täältä!

Laulua, puuroa ja käsityömyyjäiset Havukoskella lauantaina

Havukoskella on lauantaina 3. joulukuuta tarjolla puuroa ja laulua. Yhteinen koko kylän puuropöytä katetaan Koivutorille eli Kirnun aukiolle.

Puuroa on tarjolla kello 12–13. Puurokesteihin tulee ottaa mukaan oma lautanen ja lusikka.

Iisakki Seppä laulaa ja laulattaa yhteiseen puuropöytään kokoontuvia. Paikalle voi tulla myös vain kuuntelemaan Sepän laulua ja laulamaan.

Tapahtuman järjestävät Rekolan seurakunta ja Toimiva Koivukylä – Toimari ry.

Samana lauantaina Koivukylän asukastila Kirnussa järjestetään kädentaitomyyjäiset kello 11–14. Toimarin ja alueen asukkaiden yhteisissä myyjäisissä on tarjolla käsitöitä, koruja, koristeita, kortteja ja leivonnaisia. Kaikki myytävät tuotteet ovat itse tehtyjä tai tuunattuja.

Kirnun kahvila on avoinna käsityömyyjäisten aikana. Kahvilassa käy ainoastaan käteismaksu.

Myös myyjäiset järjestää Toimari ry. Puurotarjoilun ja myyjäisten järjestämiseen on saatu avustusta Vantaan kaupungilta.

Jouluna Kirnussa on jo perinteeksi muodostunut vapaaehtoisvoimin järjestetty joulukahvila. Maksuttomasta kahvista ja joululeivonnaisista voi tulla nauttimaan jouluaattona kello 14–20 sekä joulupäivänä ja tapaninpäivänä kello 10–16. Sekä joulupäivänä että tapaninpäivänä joulukahvilassa kuullaan musiikkia kello 13.

Kirnun osoite on Hakopolku 2.